ÁSZF/AV

Általános Szerződési Feltételek / General Terms and Conditions:

A regisztrációs díj lehetővé teszi a részvételt a BMW Club Meeting 2012-es rendezvényen, Magyarországon Velencén.

A regisztrációt nem lehet visszaváltani!

A regisztrációs díj feljogosít:

  • Welcome csomag átvételére
  • A rendezvénysátor látogatására a rendezvény teljes ideje alatt.
  • Pénteken Tordason, az élmény napon a reggelire és ebédre valamint a nap folyamán az alkoholmentes üdítők korlátlan fogyasztására, a tordasi programokon való részvételre, a lovasbemutató megtekintésére
  • A szombati nap teljes programjainak a látogatása valamint a részvételre a felvonuláson és a gálavacsorán

A BMW Club Meeting 2012-es rendezvényen résztvevők száma lefelé és felfelé is korlátozott!

Amennyiben egy adott szálláshely vagy szobatípus megtelik, akkor azt jogunkban áll egy másik, hozzá legközelebb álló kategóriájúval helyettesíteni.

Lemondási feltételek szállás, szolgáltatás és programok estében:

Ha a jelentkező visszamondja a részvételt, úgy a következő lemondási díjak érvényesek szállás díjak esetében. A viszonyítási nap 2012. június 9.:

– kötbérmentes szállás, szolgáltatás és programok lemondási határideje: 60 nappal a rendezvény kezdete előtt (2012. április 09-ig)

Amennyiben a Résztvevő szállást, szolgáltatást és programokat a kötbérmentes lemondási határidőn belül mondja le, vállalja a következőkben megállapított kötbér kifizetését:

–  a viszonyítási nap előtti 60. és 45. nap közötti lemondás esetén, a megrendelt szolgáltatások értékének 25%-át

–  a viszonyítási nap előtti 45. és 15. nap közötti lemondás esetén, a megrendelt szolgáltatások értékének 50%-át

–  a viszonyítási nap előtti 14. napon belüli lemondás esetén, a megrendelt szolgáltatások értékének 100%-át

A kötbér alapja: a megrendelt szállás, szolgáltatások és programok díja.

Természetesen a megrendezésre kerülő programokra a szabad helyek függvényében lehet a helyszínen is jelentkezni, azonban a helyszínen a programok, csak 25%-kal magasabb árakkal lesznek elérhetőek!

Bankszámla azonosító ahova kérjük a regisztrációs díjat, a szállás, szolgáltatás és programok összeget EUR-ban átutalni:

SWIFT: OKHBHUHB

IBAN:   HU60 10402166-49525551-53491026

Az elfogadott foglalásokról minden esetben visszaigazolást küldünk! A foglalásokat 10 napig tartjuk fenn, amennyiben eddig a határidőig nem érkezik meg a megrendelt szolgáltatások és termékek teljes ellenértéke a számlaszámunkra, akkor a jelentkezés nem válik érvényesé és törlésre kerül! Az ebből eredő károkért semmilyen esetben sem vállalunk felelősséget.

Abban az esetben ha valamelyik program bármilyen okból meghiúsul (például nem megfelelő mennyiségű résztvevő), akkor a befizetéseket, Velencén a helyszínen, regisztrációt követően készpénzben fizetjük vissza. Amennyiben ekkor valamilyen okból kifolyólag nem lesz jelen a jelentkező akkor a rendezvényt követően visszautaljuk a bankszámlájára.

Aki regisztrál a rendezvényre azokat az email címeket automatikusan felrakjuk a rendezvény levelező listájára! Azonban minden hírlevél alján lesz egy link amivel le lehet majd iratkozni róla.

Magyarországon 0,00% a megengedett a vezetéshez és zéró tolerancia van! Ezért ezt a szállás kiválasztásánál feltétlenül vegyék figyelembe! Mi mindenkinek a Velence Resort Spa-t javasoljuk! Minden szempontból ez a legkedvezőbb mert ez a rendezvényközponti helyszíne, a legjobb ár érték arányú szállás, ez a legkényelmesebb megoldás, minősége valamint a szolgáltatása is kiemelkedő és az autódnak is ez a legjobb)! Sajnos kapacitási okból kifolyólag a szálloda parkolóját csak a Velence Resort SPA-ban megszálló vendégek vehetik igénybe, a többi résztvevő csak a környező utcákon tud parkolni (sajnos kevés a kapacitás).

A rendezvény szervezése kapcsán a legjobb tudásunk és akaratunk ellenére előfordulhatnak kellemetlenségek, amikért előre is elnézést kérünk. Természetesen a tőlünk elvárható módon a lehető leghamarabb igyekszünk majd megtalálni a mindenki számára elfogadható megoldást!

Ha valamilyen extra kívánságuk van akkor azt kérjük előre jelezzék felénk, hogy segíteni tudjunk az optimális megoldásban (pld. mozgássérült elhelyezést kér, kutya érkezése, stb.).

Elérhetőségünk: info@meeting2012.bmwclubshungary.hu